Workshop Canva

Optimaliseer je Canva ervaring en ontgrendel je creatieve potentieel met onze Canva Workshop!

Herken je dit?
Ontdek Canva en laat je creativiteit stromen! Je wilt starten met ontwerpen voor je klasorganisatie, maar je haalt nog niet het maximale uit deze online tool. Onze Canva Workshop versnelt je leercurve, zodat je snel verbluffende ontwerpen maakt en trots bent op het resultaat.

Wat leer je in onze workshop?
Ontdek de basis van Canva in één dag! Leer de homepagina kennen, bouw sjablonen vanaf nul, selecteer merkmateriaal, begrijp het verschil tussen foto rasters en lijsten, en maak sociale media met animaties en meer. Ontvang praktische tips om je ontwerpen te verfraaien met kleurovergangen, illustraties en boeiende vormen.

Wat kun je na de workshop ontwerpen?
Met de opgedane kennis ontwerp je moeiteloos sociale media templates, documenten, persoonlijke items, educatieve materialen en marketingmateriaal. Denk aan Instagram berichten, CV's, verjaardagskaarten, lesplannen, flyers, en meer!

Wat ontvang je van ons?
Na de inspirerende workshop krijg je toegang tot video's en een Facebookgroep voor al je vragen. Ontvang meerdere afgewerkte templates voor leerspelletjes, direct klaar voor gebruik. Onze ondersteuning stopt niet na de workshop.

Voor wie is de workshop?
Of je nu een beginner of een gevorderde gebruiker bent, onze workshop is geschikt voor iedereen die Canva wil beheersen. Voorkennis is niet nodig, slechts een kleine voorbereiding – maak een Canva-account aan vóór de workshop.

Praktische details:
- Je kunt op elk moment instappen.
- Videotraining beschikbaar na betaling.
- Link wordt verstrekt na aanmelding.

Optimaliseer je Canva-vaardigheden en maak indrukwekkende ontwerpen na onze workshop! 🎨✨

Hoe ga je te werk?

  • Ga naar Canva.com
  • Klik op registeren en maak een account aan via Facebook of email.

Inloggen via e-mail verloopt zo:

  • Na ingeven van je mailadres krijg je toegang tot Canva.
  • Een pop-up verschijnt, kies hieruit een optie. Maakt niet zoveel uit wat je kiest.
  • Een pop-up voor Canva Pro verschijnt, kies rechts boven – misschien later. De popup verdwijnt
  • Aan je eerste ontwerp beginnen – hier typ je bv agenda in, klik enter.. voilaaa.. je bent klaar om te gaan ontwerpen.

Let wel even op! Gebruik voor het registreren met e-mail, hetzelfde mailadres dat je gebruikt voor Facebook. Canva biedt je namelijk de optie je ontwerpen onmiddellijk te publiceren in Facebook. Het is zonde als je het verkeerde adres gebruikt en er dan later achter komt en je je ontwerpen niet kan plaatsen.